KÖPVILLKOR

Priser och betalning
Alla priser på hemsidan anges inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Frakt ingår. I dagsläget skickas en faktura ut varje månad i framtiden hoppas vi att det blir smidigare genom automatisk kortdragning.

Ångerrätt
Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Vi vill att du kontaktar oss och meddelar att du vill skicka tillbaka ditt paket. Din prenumeration kommer då också att avslutas och du får pengarna insatta på ditt konto. Du sköter returnering av paketet själv och inga produkter får vara öppnade/använda. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den.

Ändring eller uppsägning av prenumeration
Om du vill ändra leveransadress är det viktigt att du kontaktar oss senast den 19e i månaden. Vill du säga upp din prenumeration ska detta ske senast den 6e i månaden. Om du kontaktar oss senare kommer du att få ytterliggare en box skickad till dig och den kommer att bli debiterad.

Vid köp av äldre boxar
Beställer du en box som inte är månadens box finns det en risk att det fysiska innehållet kan variera då vi kanske inte kan få tag i exakt samma produkter.