Psykisk ohälsa ökar. Många upplever en press från samhället, vänner, familj, sociala medier att vara/se ut/leva på ett visst sätt.
Det är tabu att visa sig svag men också fel att visa sig stark och sticka ut. Det är ett svårt klimat vi lever i.
Vi vill skapa en plats för dig där du kan vara ditt sanna jag och leva ditt största liv. Vi vill uppmuntra dig till att gå bortom dina rädslor, andras dömanden och påhittade hinder. Hur kan du optimera din mentala, emotionella och fysiska hälsa genom att göra de förändringar du innerst inne längtat efter?
Hur lycklig kan du bli om du lägger din energi, fokus och hjärta i det som du brinner för?

Wellnessboxen riktar sig till dig som är intresserad av dig själv och vill styra ditt liv i en positiv riktning. Ingen människa på denna jord går igenom livet utan hinder, problem, uppförsbackar. Därför kan alla ha nytta av coaching och vi vill att du ska se boxen som en hjälp du kan ta till när du behöver extra stöd och pepp.
Wellnessboxen är en box som kommer ut en gång i månaden fylld med coaching och livsinspiration! Varje månad har ett visst tema. Du får ett coachingbrev skrivet på varje tema som du ska läsa och sedan följer ett par uppgifter som du ska dig an. Uppgifterna är bara till för dig, det är inget du ska redovisa eller lämna in - men för att skapa något nytt, för att få en förändring så rekommenderar vi verkligen att du blir praktisk och gör uppgifterna. 

Vi tror på helhetshälsa, att kropp, sinne och själ behöver förenas. Därför kommer boxen även att innehålla ett par hälsoprodukter som vi tror på för att främja din fysiska hälsa. Det kan vara något ätbart eller något helt annat. Se det som en härlig present till dig själv varje månad! Till sist kommer boxen fyllas med inspiration i form av recept, bilder, artiklar med inspirerande människor, citat och dikter.

Vi hoppas att du är redo att kliva ur din comfort zone och vågar vara den person som du omöjligt trodde att du kunde bli.